Om os

Mimente Copenhagen er en butik beliggende på Østerbro i København. Vi startede tilbage i 2019 og ønsker at være din foretrukne leverandør af træningsudstyr i høj kvalitet samt sælge moderne & behageligt tøj til træning såvel som til hverdag til hele Danmark.

Vi designer selv alle produkterne, du finder her på hjemmesiden. Så uanset hvad du forelsker dig i her på siden, er alt dansk design i høj kvalitet.

Mimente er spansk og betyder ’mit sind’ – vi elsker den spanske mentalitet og det hjælpsomme mindset, som altid møder én, når man besøger de breddegrader.

Når man træner, er det vigtigt, at man har hovedet med i det og sætter sig nogle mål og drømmer – ellers når man aldrig sine mål. Derfor var navnet Mimente et naturligt valg for os, da vi skulle vælge et navn til butikken. Navnet repræsenterer de værdier, som vi gerne vil vise igennem vores produkter.

Vi vil gerne have at vores kunder får et stærkere sind og mindset ved at bruge vores produkter, og vi ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål indenfor træning - uanset om du vil i bedre form, tage muskelmasse på eller tabe dig – derfor er alt vores træningsudstyr nemt at anvende og er designet med slutbrugeren i centrum, så alle nemt kan anvende vores udstyr.